De ce noi?

Specialiști cu experiență vastă în diversele zone ale marketingului  ⇒ Formăm echipe dedicate în funcție de necesitățile proiectului.
Resurse interne și parteneri strategici ⇒ Avem control total asupra calității și oferim prețuri avantajoase pentru toate serviciile, evitând comisioanele inutile de agenție.
Rețea extinsă de contacte în mediul de afaceri ⇒ Identificăm rapid oportunități pentru clienții noștri.
Experiență cu peste 400 de clienți în cei aproape 15 ani de activitate ⇒ Realizăm analize coerente, identificăm problemele și găsim soluții rapid.

Misiune

Identificăm și creăm oportunități de creștere pentru clienții noștri, facilitând și îmbunătățind comunicarea acestora cu publicul prin îmbinarea metodelor consacrate de marketing cu noile tehnologii. Ne ajutăm partenerii să fie cu un pas înaintea competitorilor, să-și mențină buna reputație, să câștige noi clienți și să atingă excelența în relațiile cu cei existenți.

Valori

 • Eficacitate

  Nu credem in a munci din greu ci în a munci inteligent. Promovăm echilibrul muncă-viață personală și considerăm că o viață personală împlinită stă la baza unei vieți profesionale sănătoase.

 • Performanță

  Vrem să fim performanți în tot ce facem. Monitorizăm atent rezultatele acțiunilor noastre, analizăm și luăm măsuri pentru a îmbunătăți acolo unde este cazul.

 • Etică

  Dezvoltăm relații corecte cu pertenerii de afaceri și între membrii echipei, deoarece știm că doar așa putem obține rezultate durabile. Credem în relațiile de tipul câștig-câștig și preferăm câștigul pe termen lung celui pe termen scurt.

 • Inovare

  Căutăm în permanență noi metode de lucru, soluții și idei, le testăm, le păstrăm pe cele valoroase apoi căutăm din nou, toate acestea pentru a îmbunătăți în permanență performanțele noastre și ale clienților noștri.

 • Calitate

  Îmbunătățim continuu calitatea serviciilor prestate printr-o monitorizare atentă a activității din cadrul companiei, prin analiza feedback-ului primit de la clienții noștri și prin raportarea la activitatea concurenților sau a liderilor din alte domenii.

 • Dezvoltare continuă

  Pentru noi ca organizație, dezvoltare continuă înseamnă a face din ce în ce mai multe, din ce în ce mai bine, din ce în ce mai repede, cu rezultate din ce în ce mai bune pentru toți cei implicați.

 • Învățare continuă

  Credem că dezvoltarea continuă a companiei se poate obține doar prin eforturile conjugate ale membrilor echipei și prin implicarea fiecăruia într-un proces de învățare continuă. Considerăm că informarea și experimentarea sunt esențiale pentru dezvoltarea unei minți creative și a unei gândiri inovatoare. Ne documentăm în permanență, participăm la conferințe, workshop-uri și seminarii de specialitate. Citim și căutăm surse de inspirație din diferite domenii.

 • Sprijin reciproc

  Credem că doar prin sprijin reciproc și prin armonizarea intereselor tuturor celor implicați putem obține succesul pe termen lung, atât în relațiile cu partenerii de afaceri, cât și în cele dintre colegi.